3kpl Patchology FlashMasque Hydrate Sheet mask duo -kangasnaamio

Älä anna kuivuuden lannistaa. Helli kuivaa, kosteusköyhää tai väsähtänyttä ihoa hyaluronihapolla, B%-vitamiinilla ja betaiinilla. Oli kuivan ihon syynä sitten talven ankaruus tai kesän porotus, auttaa Hydrate FlashMasque viiden minuutin kangasnaamio tuomaan iholle sen kaipaamaa helpotusta ja kosteutusta. Perinteiset kangasnaamiot vaativat pitkän vaikutusajan, mutta Patchologyn edistyksellinen naamiomateriaali kiihdyttää tehoaineiden imeytymistä ihoon.

Vaikuttavat aineet: – Hyaluronihappo: kosteuttaa ihoa parantaen sen elastisuutta – B5-vitamiini: pehmentää, tasoittaa ja kosteuttaa – Betaiini: kosteuttaa tehokkaasti auttamalla ihoa säilyttämään sen kosteuden

SVH: 10,00€

Tuotetunnus (SKU): FMH2 Osasto:

Kuvaus

Ainesosat:

Water (aqua), Glycerin, Butylene Glycol, Inositol, Trehalose, Taurine, Phenoxyethanol, Betaine, Sodium Hyaluronate, Panthenol (vitamine B5), Citrus Paradisi (grapefruit) Seed Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Mangnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Arginine, Glyceryl Caprylate, Ethylhexylglycerin, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Xantham Gum, Disodium Edta, Fragrance (parfum)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “3kpl Patchology FlashMasque Hydrate Sheet mask duo -kangasnaamio”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0

Ostoskorisi