Tuotemerkkimme


Valitsemme jokaisen brändin portfolioomme huolella. Vaikka rakastamme ylellisyyttä ja etsimme elämyksiä, sydäntämme lähellä on se, että ekologiset vaihtoehdot ulottuvat myös päivittäistuotteisiin, koska juuri niitä käytetään paljon ja ne ovat kaikkien saatavilla. Siten jokainen kuluttaja voi tehdä arvopohjaisia.

Juuri ne pienet askeleet ekologisempaan suuntaan ovatkin suuria askeleita – varsinkin, kun niitä otetaan yhdessä. Tuotemerkeillemme asetamme korkeat tavoitteet, ja tavoitteenamme onkin tuntea myös organisaatio, joka toimii tuotemerkin takana.

Vita Liberata on ihonhoidon ja täydellisen rusketuksen asiantuntija. Tavoitteena on tarjota sinulle paitsi täydellinen rusketustulos, myös kokonaisvaltainen ihonhoitokonsepti, joka saa ihosi voimaan hyvin – ja myös näyttämään siltä!

Sarjan esittely / Sarjan omalle sivulle / Instagram

NKD SKN toi markkinoille urbaanille sukupolvelle ja nuorelle iholle soveltuvan, kompaktin valikoiman itseruskettavia tuotteita.

Sarjan esittely / Sarjan omalle sivulle / Instagram

Luonnonmukainen Organic Shop tarjoaa helposti lähestyttävää luonnonkosmetiikkaa hyvällä hinta-laatusuhteella.

Sarjan esittely / Sarjan omalle sivulle

Organic Shopin Body Desserts –linja on herkuttelijan jälkiruoka ihon hoitoon. Kuori pehmeästi, kosteuta hellästi ja ole lempeä itsellesi. Poimi vaihtoehdoista oma suosikkisi ja nauti. Sisältää paljon luomulaatuisia ainesosia.

Sarjan esittely / Sarjan omalle sivulle

Tulossa pian

Sarjan esittely

EcoTools on ympäristö- ja eläinystävällinen tuotesarja, jonka valikoimaan kuuluu meikkisiveltimiä, ihonhoitovälineitä ja kylpytuotteita.

Sarjan esittely / Sarjan omalle sivulle

Berliiniläislähtöinen tuotemerkki Treat Collection esittelee lumoavan 54 sävyn kynsilakkasarjan. Lakat eivät pelkästään hemmottele kynsiä, sillä kynsilakat sisältävät vähemmän haitallisia kemikaaleja, vaan myös kaikkia aisteja.

Sarjan esittely / Sarjan omalle sivulle

Love Beauty Oy
+358 44 986 5778
asiakaspalvelu@lovebeauty.fi

Tietosuojaseloste

0

Ostoskorisi