Tuotemerkkimme


Valitsemme jokaisen brändin portfolioomme huolella. Vaikka rakastamme ylellisyyttä ja etsimme elämyksiä, sydäntämme lähellä on se, että ekologiset vaihtoehdot ulottuvat myös päivittäistuotteisiin, koska juuri niitä käytetään paljon ja ne ovat kaikkien saatavilla. Siten jokainen kuluttaja voi tehdä arvopohjaisia.

Juuri ne pienet askeleet ekologisempaan suuntaan ovatkin suuria askeleita – varsinkin, kun niitä otetaan yhdessä. Tuotemerkeillemme asetamme korkeat tavoitteet, ja tavoitteenamme onkin tuntea myös organisaatio, joka toimii tuotemerkin takana.

Eylure on irtoripsibrändien edelläkävijä. Tuotemerkki perustettiin jo 1940 -luvulla filmistudioiden ja elokuvakaunottarien tarpeesta lisätä kuvausmeikkiin enemmän glamouria. Merkin irtoripsimallit on suunniteltu tarkkaan trendien ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Ripsien ripsinauha on ohut, joten se on helppo asettaa paikoilleen, vaikkei aikaisempaa kokemusta irtoripsien käytöstä vielä olisi.

Sarjan omalle sivulle

Real Techniques -meikkisiveltimissä yhdistyvät korkealaatuiset materiaalit, upea ulkonäkö ja innovatiivinen suunnittelu. Real Techniquesin meikkisiveltimet ovat monikäyttöisiä ja ne sopivat kaikenlaisille meikkituotteille – puuterimaiselle, voidemaiselle, nestemäiselle ja mineraalimeikille. Meikkisiveltimien harjakset ovat huippulaadukasta, synteettistä Taklon-kuitua. Pitkällisen tuotekehityksen ansiosta siveltimet tuntuvat iholla ylellisiltä ja superpehmeiltä. Siveltimet ovat 100% vegaanisia ja cruelty free.

Sarjan omalle sivulle

Vita Liberata on ihonhoidon ja täydellisen rusketuksen asiantuntija. Tavoitteena on tarjota sinulle paitsi täydellinen rusketustulos, myös kokonaisvaltainen ihonhoitokonsepti, joka saa ihosi voimaan hyvin – ja myös näyttämään siltä!

Sarjan omalle sivulle

Pulpe De Vie on luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja, joka sitoutuneesti taistelee ruokahävikkiä vastaan. Sarjan tärkeimpiä raaka-aineita ovat pientuottajilta ostetut hedelmät tai vihannekset, jotka eivät kelpaa ulkonäkönsä puolesta myyntiin tai jäävät kaupoista ostamatta.  Sarjan tuotteet ovat kohtuuhintaisia ja ne valmistetaan Ranskassa.  Tuotteiden tuoksumaailma hemmottelee hedelmien raikkaudella.

Sarjan omalle sivulle

EcoTools on ympäristö- ja eläinystävällinen tuotesarja, jonka valikoimaan kuuluu meikkisiveltimiä, ihonhoitovälineitä ja kylpytuotteita.

Sarjan omalle sivulle

Skin Proudin filosofiana on ihopositiivisuus. Sarja haluaa, että jokainen voi nauttia ja olla ylpeä ihostaan, sen epätäydellisyydestä ja täydellisyydestä, kaikesta siitä, mikä tekee ihostasi omasi.

Sarjan omalle sivulle

Patchology on maailmalla suursuosion saavuttanut laadukas ihonhoitomerkki, joka on tunnettu erityisesti nopeasti vaikuttavista Patch-teknologiaan perustuvista kasvonaamioista, huulinaamioista ja silmänympärysnaamioista.

Sarjan omalle sivulle

Faith In Nature -merkki perustettiin vuonna 1974, kun amerikkalainen Rivka Rose halusi, että luonnolliset ja eettiset kauneudenhoitotuotteet olisivat helposti kaikkien saatavilla.

Tuotteet sisältävät vain parhaita luonnon raaka-aineita. Ne ovat silti aina edullisia ja täten kaikkien saatavilla. Pirskahtelevan iloiset ja herkulliset tuoksut ovat aina 100% luonnollisia.

Sarjan omalle sivulle

Phil Smith on värikäs hiustenhoitobrändi, joka mahdollistaa salonkilaatuisen lopputuloksen edulliseen hintaan. Brändin kantavana arvona toimii ekologisuus ja kaikki tuotteet ovat cruelty free ja Leaping Bunny -vegaanisertifioituja.

Sarjan omalle sivulle

Englannista lähtöisin oleva Mad Beauty on leikkisyyteen ja luovuuteen keskittyvä kosmetiikkamerkki, jonka motto on: Serious about making cosmetics fun. Mad Beautyn tuotteet sopivat niin omiin hemmotteluhetkiin kuin läheisiä ilahduttaviksi lahjoiksi; kylpy- ja vartalotuotteiden sekä ihonhoito- ja meikkituotteiden laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin.

Sarjan omalle sivulle

Curaprox on sveitsiläinen korkealaatuisista suunhoidon tuotteista koostuva tuotesarja. Jo 50 vuoden ajan Curaprox on työskennellyt tiiviissä yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa kehittääkseen poikkeuksellisen laadukkaita tuotteita, jotka ovat tyylikkäitä, hellävaraisia ja tehokkaita – ja joita on miellyttävä käyttää.

Sarjan omalle sivulle

Love Beauty Oy

Asiakaspalvelu
+358 44 986 5778 / ti-pe klo 9-12
info@lovebeauty.fi

 

Tietosuojaseloste

0

Ostoskorisi