Love Beauty Oy

 

Love Beauty Oy on 2013 perustettu, maahantuontiin ja brändimarkkinointiin keskittyvä yritys. Me olemme nopeasti kasvava, innovatiivinen ja raikas organisaatio. Missiomme on maahantuoda markkinoille arkea inspiroivia kosmetiikkatuotteita – luonnollisesti!

Tavoitteemme on tarjota tuotevaihtoehtoja, jotka lisäävät kuluttajan onnellisuutta, sillä uskomme, että ilo tuottaa parhaita ratkaisuja ja johtaa yhteiseen hyvään. Luonnonkosmetiikka inspiroi meitä. Työskentelemme yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa intensiivisesti luodaksemme yhteisiä menestystarinoita.

Tunnistamme oman vastuumme niin yritys- kuin yksilötasolla. Katsomme liiketoimintaketjua kokonaisuutena, ja eettisyys onkin meille tapa toimia.

Tapaa tiimimme

Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, ja sieltä kuuluu usein naurua. Uskomme avoimeen työkulttuuriin ja siihen, että asiat tehdään joustavasti aina parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä jokaisella on oma tarinamme ja ammattitaitomme, joita kannamme mukanamme. Tiimimme onkin kokonaisuus erilaista osaamista. Uskomme ammattitaitoon ja yhteistyöhön, josta välittyy hyvä henki.

Työmme arjen keskellä on vaihtelevaa. Olemme paljon menossa, muun muassa koulutuksissa tai tapaamassa asiakkaitamme. Toisinaan organisoimme varaston kanssa toimituksia maailmalta Suomeen, suunnittelemme markkinointikampanjoita ja tapaamme yhteistyökumppaneita. Uskomme luottamukseen ja siihen, että yritysten kanssa muodostetaan asiakkaan näköistä yhteistyötä.

Lisäksi tiimiimme kuuluvat tiivis ja laaja yrittäjäverkosto, yhteistyökumppanimme sekä raskaan työn raatajat varastolla Hämeenlinnassa.

Tilaukset & asiakaspalvelu

info@lovebeauty.fi

Orders & customer service

Tel. +358 44 986 5778
On weekdays, 9-15

myynti & markkinointi

Tomi Virta

CEO

tomi@lovebeauty.fi

Tita Lönnblad

Head of Sales and Marketing

tita@lovebeauty.fi

Satu Lindberg

Senior Brand Manager

satu@lovebeauty.fi

Marjaana Londen

Head of HR & Brand Manager

marjaana@lovebeauty.fi

Britta Farokhian

Sweden Country Manager

britta@lovebeauty.fi

Anniina Jääskeläinen

Brand Manager

anniina@lovebeauty.fi

Julia Pallasvuo

Marketing Manager

julia@lovebeauty.fi

Satu Siren

SoMe ja PR Specialist

satu.s@lovebeauty.fi

Ella Karjalainen

Junior Brand Manager

ella@lovebeauty.fi

Katja Koskio

Sales & Marketing Assistant

katja@lovebeauty.fi

Love Beauty Oy

Asiakaspalvelu
+358 44 986 5778 / arkisin klo 9-15
info@lovebeauty.fi

 

Tietosuojaseloste

0

Ostoskorisi