Love Beauty Oy

 

Love Beauty Oy on 2013 perustettu, maahantuontiin ja brändimarkkinointiin keskittyvä yritys. Me olemme nopeasti kasvava, innovatiivinen ja raikas organisaatio. Missiomme on maahantuoda markkinoille arkea inspiroivia kosmetiikkatuotteita – luonnollisesti!

Tavoitteemme on tarjota tuotevaihtoehtoja, jotka lisäävät kuluttajan onnellisuutta, sillä uskomme, että ilo tuottaa parhaita ratkaisuja ja johtaa yhteiseen hyvään. Luonnonkosmetiikka inspiroi meitä. Työskentelemme yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa intensiivisesti luodaksemme yhteisiä menestystarinoita.

Tunnistamme oman vastuumme niin yritys- kuin yksilötasolla. Katsomme liiketoimintaketjua kokonaisuutena, ja eettisyys onkin meille tapa toimia.

Tapaa tiimimme

Toimistomme sijaitsee Etu-Töölössä, ja sieltä kuuluu usein naurua. Uskomme avoimeen työkulttuuriin ja siihen, että asiat tehdään joustavasti aina parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä jokaisella on oma tarinamme ja ammattitaitomme, joita kannamme mukanamme. Tiimimme onkin kokonaisuus erilaista osaamista. Uskomme ammattitaitoon ja yhteistyöhön, josta välittyy hyvä henki.

Työmme arjen keskellä on vaihtelevaa. Olemme paljon menossa, muun muassa koulutuksissa tai tapaamassa asiakkaitamme. Toisinaan organisoimme varaston kanssa toimituksia maailmalta Suomeen, suunnittelemme markkinointikampanjoita ja tapaamme yhteistyökumppaneita. Myös toimistossa järjestetään koulutustilaisuuksia.  Uskomme luottamukseen ja siihen, että yritysten kanssa muodostetaan asiakkaan näköistä yhteistyötä.

Lisäksi tiimiimme kuuluvat tiivis ja laaja yrittäjäverkosto, yhteistyökumppanimme sekä raskaan työn raatajat varastolla Hämeenlinnassa.

Love Beauty Oy

Asiakaspalvelu
+358 44 986 5778 / arkisin klo 9-15
asiakaspalvelu@lovebeauty.fi

Tietosuojaseloste

0

Ostoskorisi