Vita Liberata

 

Vita Liberata on ihonhoidon ja täydellisen rusketuksen asiantuntija. Tavoitteena on tarjota sinulle paitsi täydellinen rusketustulos, myös kokonaisvaltainen ihonhoitokonsepti, joka saa ihosi voimaan hyvin – ja myös näyttämään siltä!

 

EDISTYKSELLISYYS Vita Liberata yhdistää parhaat orgaaniset raaka-aineet edistyksellisimpiin ihonhoidon teknologian saavutuksiin.

LAATUVAATIMUKSET Vita Liberata -tuotteet kuivuvat nopeasti iholla, ovat tuoksuttomia ja antavat tasai – sen, luonnollisen rusketuksen – aina suhteessa ihon omaan pigmenttiin.

HOITAVUUS Vita Liberatan tuotteet hoitavat ihoa kokonaisvaltaisesti, mikä takaa rusketuksen pysyvyyden ja tasaisen haalistumisen.

KOOSTUMUS Valitse koostumus, joka miellyttää sinua eniten. Tuotteemme sopivat kaikille ihotyypeille! Helppoa ja nopeaa rusketusta havitteleville suosittelemme keveitä vesi- ja moussekoostumuksia. Hoitavampaa ja kosteuttavampaa koostumusta toivoville voidemaiset ja öljymäiset tuotteet antavat parhaan lopputuloksen.

TUMMUUSASTE Tummuusasteen valinnassa tärkeintä on tavoitteesi: Medium antaa luonnollisen päivettyneen lookin ja Dark intensiivisemmän lopputuloksen. Huomioi myös oma pohjavärisi: helposti ruskettuvalla ihotyypillä rusketus kehittyy nopeammin ja tummemmaksi, kun taas vaalealla huonosti ruskettuvalla ihotyypillä lopputulos on vaaleampi. Vita Liberata -tuotteen sävy kehittyy iholla juuri omaan pigmenttiisi sopivaksi!

KASVOILLE VAI VARTALOLLE? Vartalotuotteet toimivat hyvin myös kasvoilla, mutta levitä tuotetta kasvoille ohuempi kerros kuin vartalolle. Kasvoille tarkoitetut tuotteet tuovat kerralla kevyemmän sävyn, ja niillä on helppo ylläpitää päivetystä.

TURVALLINEN RUSKETUS Vita Liberata -tuotteet eivät sisällä hajusteita, parabeeneja, alkoholia tai muita huolta aiheuttavia kemikaaleja. Tuotteet takaavat luonnollisen rusketuksen ilman haitallisia UV-säteitä

Love Beauty Oy

Asiakaspalvelu
+358 44 986 5778 / ti-pe klo 9-12
info@lovebeauty.fi

 

Tietosuojaseloste

0

Ostoskorisi