10 Minute Treatment Tan 500 ml

Tarjoa asiakkaallesi täysin uudenlainen rusketuskokemus, ylellinen 10 Minute Treatment Tan- vartalonaamio, joka saa ihon hehkumaan!

10 Minute Treatment Tan-naamio voidaan tehdä esimerkiksi säärille osana jalkahoitoa tai koko vartalolle osana vartalohoitokokonaisuutta. Voidaan käyttää myös kasvoille & dekolteelle.

VITA LIBERATA 10 MINUTE TREATMENT TAN-VARTALOHOITO:

  • Valmistele asiakkaan iho optimaalisen rusketuksen saavuttamiseksi Super Fine Skin Polish-kuorintavoiteella. Kiinnitä erityisesti huomiota ihon kuiviin kohtiin, esimerkiksi kyynärpäihin, polviin ja jalkateriin. Mikäli käytät jotain muuta kuorintavoidetta, varmista ettei kuorinta jätä iholle öljyistä pintaa. Super Fine Skin Polish valmistelee ihon rusketusta varten, parantaa rusketuksen pitkäkestoisuutta ja takaa tasaisen lopputuloksen.
  • Levitä Ten Minute Treatment Tan-vartalohoito asiakkaan vartalolle kumihanskoilla.
  • Anna vaikuttaa 10 minuuttia (mikäli asiakas haluaa tummemman lopputuloksen tai asiakkaan iho on hyvin vaalea ja vaikeasti ruskettuva, vaikutusajan voi pidentää 15-20 minuuttiin).
  • Opasta asiakas suihkutiloihin, sääriltä tai kasvoilta voidaan tuote poistaa iholta myös hellävaraisesti kosteiden pyyhkeiden avulla (vältä hankausta). Emme suosittele käytettäväksi suihkugeeliä tai muita pesuaineita poiston aikana.
  • Asiakas voi pukeutua välittömästi, kuivatteluaikaa ei tarvita eikä vaatteiden tahraantumisesta tarvitse kantaa huolta. Heleä, pitkäkestoinen ja virheetön rusketus kehittyy iholle noin 6 tunnin kuluessa.

Suosittelemme sisällyttämään hoidon hintaan 10 Minute Tan-vartalovoiteen kotihoitotuotteeksi, jolloin asiakas voi ylläpitää rusketustulosta tai halutessaan tummentaa sävyä. Näin tarjoat asiakkaalle ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen!

Kuvaus

AINUTLAATUISET RAAKA-AINEET:

MATRIXYL 3000: Valmistettu palmitoyylitripeptidistä ja palmitoyylioligopeptidistä, jotka yhdistettynä jäljittelevät vaurioituneen kollageenin ulkomuotoa, johon ihosi reagoi tuottamalla lisää kollageenia ja elastiinia. Vähentää ikääntymisen merkkejä ja täyteläistää ihoa.

RUUSU: Sisältää A, B3, C, D ja E-vitamiineja ja välttämättömiä rasvahappoja, jotka imeytyvät nopeasti ihoon tehostaen kudosten uudistumista. Ruusuöljy sisältää transretinoiinihappoa, joka auttaa ihoa uudistumaan ja häivyttää pieniä juonteita ja ryppyjä.

NEROLI: Kirjaimellisesti painonsa arvoinen kultaa! Virkistävä, puhdistava ja kiinteyttävä vaikutus, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihoa häivyttäen näkyviä verisuonia. Stimuloi ihosoluja auttaen niitä uudistumaan ja palauttaa ihon elastisuutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “10 Minute Treatment Tan 500 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0

Ostoskorisi