Treat Collection

Berliiniläislähtöinen tuotemerkki Treat Collection esittelee lumoavan 54 sävyn kynsilakkasarjan. Lakat eivät pelkästään hemmottele kynsiä, sillä kynsilakat sisältävät vähemmän haitallisia kemikaaleja, vaan myös kaikkia aisteja.

Treat Collection -sarjan lakka on juuri se pieni annos päivittäistä itsesi hemmottelua, joka ei rasita pankkitiliäsi eikä omaatuntoasi. Se on kuin hyvä romaani, joka odottaa lukemista, kuin aamiainen sängyssä, pitkä kylpyhetki tai kaunis kimppu kukkia.Kynsilakkasarja on hienostunut mutta ennakkoluuloton, trendikäs muttei hienosteleva. Ylellisen lasipullon muotoilu kultaisine yksityiskohtineen ja virtaviivaisine logoineen on tyylikäs ja pelkistetty. Treat Collectionin värikartta vaihtelee valkeista, puhtaista, läpikuultavista, lähes näkymättömistä sävyistä sieviin pastelleihin, ruskean eri sävyihin ja intensiivisempiin väreihin, kuten smaragdinvihreään, laivastonsiniseen, syvään violettiin ja kimaltelevaan mustaan sekä fantastisiin punaisen eri vivahteisiin, koralleihin ja pinkkeihin sekä monipuoliseen valikoimaan nuden eri sävyjä.

Treat Collection on syntynyt Berliinissä ja ilmentää urbaania viileyttä. Se on tehty itsevarmalle tytölle korkealle kierretyssä nutturassaan, joka pukeutuu beigen väriseen trenssiin, pillifarkkuihin ja valkoiseen t-paitaan kierrelläkseen Berliiniä, mieluiten polkupyörällään. Lauantaisin hän kuljeskelee toreilla, tapaa ystäviään kahvilla ja ulkoiluttaa koiraansa. Mutta iltaisin tapahtuu muutos. Koska hän on suuri vanhanajan Hollywood-glamourin ihailija, hän muuntautuu viettelevän viileäksi kaunottareksi. Kuvittele 50-luvun tyyliin rakennettu talo, kermanvärinen Mercedes-avoauto, juuri laitettu kampaus ja täydellisesti laitetut kynnet. Hän on moderni Angelina Jolie, joka näyttää yhtä aikaa vaivattomalta ja tyylikkäältä sekä Berliinissä että Los Angelesissa – yksinkertaisesti upealta missä tahansa kaupungissa! Hän on sivistynyt mutta moderni, lumoava muttei liioitteleva; hänen asenteensa on chic. Ja hän haluaa hemmotella itseään hyvin – ja ansaitusti!Treat Collection pähkinänkuoressa: Berliinin cooleus ja Hollywoodin glamour!

Love Beauty Oy
+358 44 986 5778
asiakaspalvelu@lovebeauty.fi

Tietosuojaseloste

0

Ostoskorisi