Organic Shop

 

Luonnonmukainen Organic Shop tarjoaa helposti lähestyttävää luonnonkosmetiikkaa hyvällä hinta-laatusuhteella.

 

Organic Shop -tuotesarja pitää sisällään laajan valikoiman herkullisia ihoa, hiuksia ja vartaloa hoitavia sekä puhdistavia tuotteita. Tuotteet ihastuttavat mehukkailla sekä pehmeillä tuoksuillaan ja hyvällä hinta-laatusuhteellaan. Tuomme sarjan markkinoille, koska haluamme tarjota helposti lähestyttäviä, kukkarolle sopivia, herkullisia ja ihastuttavia tuotteita, jotka hemmottelevat sinua kiireisen arjen keskellä.

Filosofia: Yksinkertaisuus, Puhtaus, Luonnollisuus Yksinkertaisuus

Organic Shop -tuotteissa on yksinkertainen yhdistelmä luonnollisia ainesosia. Tuotepakkaukset ovat pelkistettyjä, kierrätettäviä ja käytännöllisiä. Puhtaus Organic Shop -tuotteet eivät sisällä silikoneja, parabeeneja, synteettisiä säilöntäaineita, mikromuoveja, hajusteita, väriaineita tai polyeteeniä. Luonnollisuus Organic Shop -tuotteet sisältävät maksimaalisesti luonnollisia raaka-aineita. Tuotteissa käytetään luomuöljyjä ja -uutteita. Valmistettu EU:ssa ISO 9001- ja ISO 22716 -standardien mukaisesti. BDIH-sertifikaatti ja Cosmos Natural –sertifikaatti
*Sertifioinnin ulkopuolella ovat yksittäiset kasvotuotteet jotka valmistettiin ensimmäisenä ennen kuin sertifiointia oli otettu osaksi tuotantoprosessia.

Love Beauty Oy

Asiakaspalvelu
+358 44 986 5778 / arkisin klo 9-15
info@lovebeauty.fi

 

Tietosuojaseloste

0

Ostoskorisi